MSW 77 winter aktie

Voor het komende winter seizoen hebben wij weer een speciale winter velg geselecteerd die we tegen een scherpe prijs kunnen leveren. Deze wintervelgen hebben een sterke laklaag speciaal voor het rijden in winterse omstandigheden. Daarnaast hebben ze een mooi design, zijn in diverse toepassingen leverbaar voor bijna alle modellen auto's. Denk hierbij aan Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, BMW, Mercedes, Kia, Hyundai, Toyota, Citroen, Peugeot, Fiat, Alfa, Opel en vele andere.

Setprijzen beginnen vanaf € 599,- voor een complete set met goede kwaliteit Hankook banden. Uiteraard kunnen we de velgen ook combineren met andere merken winterbanden zoals Bridgestone, Michelin, Continental, Goodyear, Dunlop, Vredestein, Pirelli en vele andere.

MSW is een tweede lijn van het top kwaliteit merk OZ Racing. Het merk staat voor goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het model 77 past uitstekend bij deze slogan. De velgen behoren tot de all season familie van MSW, wat al aangeeft dat ze bestand zijn tegen pekel, zout, kou en vuil op de weg. De velgen zijn voor enkele merken ook als dedicated velgen leverbaar. Het originele naafembleem met het velgenmerk erop past dan in de wielen.

Wilt u een prijsopgave voor deze velgen als winterset voor uw auto reageer dan via onderstaande advies op maat button. Vermeld bij uw aanvraag zo mogelijk het kenteken en, mits dit bekend is, of uw auto uitgerust is met TPMS sensor ventielen voor bandenspanningscontrole.

 

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK      OF BEL 020-4972717 VOOR ADVIES OP MAAT