Velgrandbescherming

De velgrandbescherming van DENI Wheelstyling voorkomt het beschadigen van uw dure lichtmetalen wielen. De randen vormen een sterke barrière tussen de stoep en uw wielen, zodat de rand bij aanrijding beschadigt, maar uw wielen als nieuw blijven. De velgrandbeschermers zijn te monteren op wielen van 15” tot en met 21”. Daarnaast zijn ze in diverse kleuren leverbaar, zoals zilver, zwart, rood en vele andere. Naast de bescherming kunt u met de velgrandbescherming de wielen dus ook van een custom styling voorzien!

Montage

De velgrandbeschermer wordt gemonteerd tussen de band en de velg in. Hiervoor hoeft de band niet gedemonteerd te worden. De wielen moeten los van de grond zijn en zonder spanning in de banden. Vervolgens worden de velgrandbeschermers met een rubber hamer gemonteerd tussen band en wiel, op maat geknipt en gekoppeld door middel van een koppelstuk. Het gehele proces zal ongeveer een uur in beslag nemen, waarna uw wielen zeer goed beschermd zijn tegen stoepen en andere obstakels.

Gebruikers

De gebruikers van de velgrandbeschermers is zeer enthousiast over de werking. Onderstaand hebben wij twee reacties in de folder opgenomen.

Hr. Ferguson  -  rij instructeur

Bij mijn werk is het niet te voorkomen dat er soms een stoeprand wordt geraakt. Door de velgrandbeschermers blijven mijn wielen onbeschadigd! Het is een geweldig product.   

Dhr. Jansen  -  Tesla rijder met 21”

Sinds ik mijn Tesla S heb ben ik zeer te spreken over de kwaliteit van deze auto. Enige probleem voor mij waren de uitste kende wielen ten opzichte van de auto. Nu moet ik voor mijn werk vaak in par keergarages parkeren, wat toch proble men gaf met beschadigen van de wielen. Met de velgrandbeschermers is dit echter verleden tijd! Ik kom nog wel eens in aanraking met de trottoirs in parkeerga rages, maar door de beschermers blijven mijn wielen ongedeerd!

Alloygator velgrandbescherming