TPMS

Het TPMS, een afkorting voor Tyre Pressure Monitoring System, is een elektronisch systeem dat ervoor zorgt dat de bandenspanning van uw auto wordt gecontroleerd. Vanaf november 2014 wordt de aanwezigheid van het TPMS verplicht in alle nieuwe auto’s. Met het TPMS wordt de veiligheid op de weg ook vergroot. Bij Deni Wheelstyling kunnen wij dit systeem probleemloos installeren op uw auto, zodat ook u profiteert van een betere veiligheid.

TPMS ventielen dragen bij aan uw veiligheid

 

Het TPMS controleert de bandenspanning van uw auto. De sensoren in de TPMS ventielen meten de luchtdruk in de banden en zet dit om in spanning. Als de spanning te hoog of te laag is, wordt hier vervolgens een melding van gemaakt op uw dashboard. Hierdoor profiteert u van verschillende voordelen:

  • Gevaarlijke situaties worden voorkomen;
  • Het milieu wordt bespaard;
  • U bespaart bovendien geld.

Het is dan ook niet voor niets dat het TPMS verlicht is voor alle nieuwe auto’s vanaf 1 november 2014. Door dit systeem op uw auto te installeren profiteert u ook van deze voordelen, ook wanneer uw auto niet nieuw is! Bij Deni Wheelstyling helpen we u graag!

TPMS sensoren kopen

 

U kunt het TPMS laten installeren op uw eigen auto door Deni Wheelstyling. Wij zijn experts op het gebied van autobanden en kunnen u dan ook uitgebreid informeren over TPMS sensoren kopen en installeren. Of u nu meer wilt weten over de TPMS ventielen of dat u meer informatie wilt over de voordelen van dit systeem maakt ons niet uit. Wij informeren u graag vrijblijvend! Schroom daarom niet en neem contact met ons op of kom langs op onze vestiging in Zwanenburg (vlakbij Amsterdam).

  TPMS-Deni-Wheelstyling-Amsterdam