Ventiel sensor

Een ventiel sensor is bedoeld om de bandenspanning van uw auto te controleren. Vanaf november 2014 is de aanwezigheid van een controlesysteem voor bandenspanning (TPMS) in nieuwe auto’s verplicht. Deni Wheelstyling monteert graag een ventiel sensor op uw auto.

Ventiel sensor en veiligheid

 

Het ventiel sensor werkt als volgt. De luchtdruk die ontstaat als u met uw auto over de weg rijdt, wordt omgezet in spanningsverschil. Deze meting wordt door de sensor via een radiosignaal naar de ontvanger verzonden. Het is erg belangrijk dat de bandenspanning in orde is: niet alleen omdat dit beter is voor het milieu, maar het is ook ten zeerste van belang voor uw veiligheid op de weg.

Ventiel sensor laten monteren

 

Wacht niet langer met het laten installeren van een ventiel sensor op uw banden en maak een afspraak met Deni Wheelstyling. Wij zijn experts in autobanden en monteren het ventiel sensor graag op uw auto. Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte kunt u ons natuurlijk altijd bellen of contact met ons opnemen via onze website. Ook bent u van harte welkom op onze vestiging in Zwanenburg (nabij Amsterdam). Wij zijn u graag van dienst.

 

Ventiel-sensor-Deni-Amsterdam   Ventiel-sensor-Deni-Wheelstyling-Amsterdam