Wielen en banden Amsterdam

DENI Wheelstyling heeft diverse diensten en producten op het gebied van wielen en banden. Wij zijn gevestigd in Zwanenburg en o.a. actief in de regio Amsterdam en Haarlemmermeer. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten en maten wielen en banden van zeer hoge kwaliteit.

Montage en uitlijnservice

 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het monteren van wielen en banden in Amsterdam en omstreken. Wij vullen alle banden met stikstof af, wat vele voordelen oplevert. Zo zorgt stikstof voor minder bandenspanningsverlies, brandstofbesparing, minder slijtage, is het veiliger op de weg en daarnaast ook milieuvriendelijk. Tevens beschikken wij over een zeer nauwkeurige uitlijnservice. Het onderstel moet goed uitgelijnd worden, zodat de auto niet scheef trekt, er geen onstabiel weggedrag kan ontstaan of banden scheef slijten. DENI zorgt er altijd voor dat u met uw nieuwe wielen en banden veilig de weg op kan waar u ook naar toe gaat.

Contact

 

Op zoek naar een uitlijnservice, wielen en banden in de regio van Amsterdam? Bekijk ons brede assortiment van wielen en banden en kom gerust langs bij ons op de vestiging in Zwanenburg. Voor vragen neem gerust contact met ons op: 020-497 2717 of maak gebruik van ons contactformulier.Wielen-en-banden-Amsterdam-Deni-wheelstyling   Wielen-en-banden-Amsterdam-Deni-wheelstyling   Wielen-en-banden-Amsterdam-Deni-Wheelstyling