Eibach verlagingsveren

Als autoliefhebber heeft u vast al eens gehoord van Eibach. Dit merk is marktleider op het gebied van straat en race applicaties. Eibach verlagingsveren staan wereldwijd bekend als betrouwbare veren voor het verlagen van auto’s. Maar wat zijn de voordelen van het verlagen van uw auto? En welke verlagingsveren van Eibach zitten er in het assortiment?

Waarom kiezen voor Eibach verlagingsveren?

Het verlagen van uw auto geeft een extra sportieve look, de velgen komen namelijk beter tot zijn recht. Hiernaast verbetert het de prestaties van uw auto, omdat het zwaartepunt wordt verlaagd. De wegligging verbetert en schokken en stoten worden omgezet in controleerbare deiningen. De auto moet natuurlijk niet te veel gaan deinen. Om dit te voorkomen zitten er schokdempers in een auto. Wat belangrijk is, is om verlagingsveren uit te zoeken die goed passen bij de eigenschappen van uw originele schokdempers. Hier kunnen wij u over adviseren. Comfort is onmisbaar, dus we zoeken altijd naar de juiste balans tussen verlaging en comfort.

Het gebruik van verlagingsveren van Eibach is een veilige manier om uw auto te verlagen. Het zijn veren van fantastische kwaliteit. De huidige veren van uw auto worden vervangen door de verlagingsveren van Eibach. Dit kunt u eventueel zelf doen, maar u kunt dit ook door ons laten monteren. 

Eibach Pro Kit verlagingsveren

Tijd om door te nemen welke verlagingsveren Eibach in zijn assortiment heeft. We beginnen met een toppertje: de Eibach Pro Kit verlagingsveren. Met optimale rij-eigenschappen en een progressieve veertechniek. De Pro Kit verlaagt het zwaartepunt van uw auto tot maximaal 40 millimeter. Met deze verlagingsveren in combinatie met gave velgen en sportieve banden creëert u dé look voor optimale performance. Uiteraard hoeft u niet bang te zijn dat u moet inleveren op het gebied van veiligheid en comfort. 

verlagingsveren eibach

Eibach Sportline

Bent u op zoek naar extra verlaging voor een nog sportievere look en een betere controle over uw auto? De Eibach Sportline verlagingsveren verlagen tot 55 millimeter voor een echt agressieve look. Uiteraard zijn ook deze veren van de hoge kwaliteit die u van Eibach gewend bent. Dit is een lijn voor de echte liefhebbers van de race look. De Eibach Sportline veren zijn ook uit te breiden naar de Eibach B12 Sportline. Hier zitten Bilstein schokdempers bij voor dé succesformule voor sportief rijden.

eibach verlagingsveren

Pro-street-S

Op zoek naar de ultieme vrijheid bij het afstellen van de hoogte? Dan kunt u het beste kiezen voor een volledige schroefset: de Pro-street-S. Deze veren zijn traploos verstelbaar in hoogte waardoor uw velgen optimaal in de wielkast kunnen worden gezet. De dempers zijn volledig uit RVS metaal geproduceerd en bieden de perfecte combinatie tussen sportiviteit en comfort. 

beste verlagingsveren eibach

Verlagingsveren van Eibach bij Deni

Enthousiast geworden over Eibach verlagingsveren? Dan kunt u bij Deni terecht voor deze fantastische producten. Heeft u advies nodig over welke veren het beste bij uw situatie passen, dan helpen wij u graag. We hebben jarenlange ervaring met het verlagen van auto’s. Indien nodig monteren wij de verlagingsveren en eventuele schokdempers voor u. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste verlagingsveren voor uw auto!