Velgen poedercoaten

Velgen laten poedercoaten is de ideale oplossing voor velgen die zwaar beschadigd zijn. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om nieuwe velgen te kopen, maar waarom zou u dat doen als er een perfecte oplossing is voor velgschade? Bij poedercoaten worden de velgen volledig gestript van lak en worden op een speciale manier gekleurd, waardoor deze weer als nieuw zijn.

 

Het proces van velgen coaten

Wanneer wij uw velgen poedercoaten, vindt er een chemisch proces plaats. Het begint allemaal bij een velg die zwaar beschadigd is:

  1. Om velgen te coaten, moet eerst de laklaag verwijderd worden.
  2. De velgen worden gezandstraald en in een chemicaliënbad gelegd.
  3. Dan volgt het velgen spuiten, dit doen wij met poederverf dat zich hecht door elektromagnetisme.
  4. Tot slot worden de velgen in de oven gelegd, zodat de verf zich definitief hecht.

 

Velgen laten poedercoaten in amsterdam

 

 

 

Poedercoaten velgen in diverse kleuren

Omdat in het proces van velgen poedercoaten de laklaag volledig wordt verwijderd, kunt u de velgen laten spuiten in de originele kleur. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw velgen te laten poedercoaten in een andere kleur. Kies bijvoorbeeld voor zilver, zwart of antraciet grijs. Zo geeft u uw hele auto een hele nieuwe look.

 

Velgen poedercoaten prijs

Poedercoaten van velgen is een voordelige manier om de velg er weer als nieuw uit te laten zien. De velgen poedrcoaten prijs kan verschillen, kom vooral langs om te kijken wat we voor u kunnen doen. Over het algemeen zijn velgen poedercoaten kosten lager dan de kosten van nieuwe velgen. Met auto velgen poedercoaten krijgen de velgen niet alleen een opknapbeurt, uw auto krijgt ook nog eens een volledig nieuwe uitstraling.

 

Velgen poedercoaten bij DENI Wheelstyling

Wilt u uw velgen er weer als nieuw uit laten zien? Laat dan uw velgen coaten. Bij DENI Wheelstyling kunt u voordelig velgen poedercoaten, nabij Amsterdam. Wilt u weten wat wij voor u en uw velgen kunnen betekenen of wilt u weten wat velgen poedercoaten zal kosten? Neem dan contact op met een van onze ervaren medewerkers. Laat uw velgen poedercoaten door een van de DENI specialisten en laat ze weer stralen als nieuwe velgen. 

 

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK      OF BEL 020-4972717 VOOR ADVIES OP MAAT