Remklauwen spuiten

Het spuiten van remklauwen is een onderdeel van het stylen van de auto. Door de remmen in een gewenste kleur gespoten te hebben, heeft de de auto een echte persoonlijke touch. Bij DENI Wheelstyling gebeurt dit met de hoogste kwaliteit, we kunnen we de remklauwen demonteren en spuiten in iedere gewenste kleur hittebestendige lak. Een greep uit de beschikbare kleuren zijn; rood, geel, zwart, zilver, goud of blauw...of een andere kleur, alles is mogelijk!

Er zijn bij het spuiten van de remmen een aantal opties. Wij kunnen alle remdelen spuiten, of alleen de remklauw zelf. Als alleen de remklauw gespoten wordt, geeft dit een nog originelere look en feel ten opzichte van standaard remklauwen, aangezien de remblokken origineel nooit gespoten worden oogt dit een stuk exclusiever. Als dit gewenst is, demonteren we alle remblokken of we plakken alles wat niet gespoten moet worden zeer nauwkeurig af. Nog een optie is het plaatsen van een merklogo als finishing touch. Dit kunnen uiteraard de originele logo's van de auto zijn (dit zie je bijvoorbeeld vaak bij exclusieve sportauto's), maar ook die van de velgen of zelfs een eigen merknaam. Kortom, het laten spuiten van je remmen geeft je auto een compleet andere uitstraling. Qua personalisatie van je auto is dit natuurlijk op en top.
 

ADVIES OP MAAT      OF BEL 020-4972717 VOOR ADVIES OP MAAT

Auto uitlijnen kosten, uitlijnservice in Amsterdam Haarlem

Werkwijze remklauwen spuiten

Ten eerste wordt de auto op de hefbrug gezet en worden de wielen gedemonteerd. Vervolgens worden de remmen schoon gemaakt en desgewenst de remblokken gedemonteerd ofwel volledig afgeplakt. Nu kunnen we beginnen met het spuitwerk. Als eerste beginnen we met het aanbrengen van de grondlaag. Als deze gedroogd is komt de kleurlaag erop. Deze wordt mooi gespoten in meerdere lagen aangebracht, zodat er een mooie diepe kleuring ontstaat voor optimaal resultaat. Als deze lagen aangebracht zijn worden eventueel de gewenste logo's geplakt en wordt het geheel afgewerkt met een twee componenten blanke lak laag. De blanke lak zorgt voor een extra lange levensduur van de kleuring. Wanneer de wielen terug gemonteerd zitten, is de gehele nieuwe look van het volledige remsysteem klaar!

 

 

Wilt u ook in kleur gespoten remklauwen?

Uiteraard kunnen wij ook de remtangen van uw auto in de gewenste kleur spuiten. Wilt u een prijsopgave voor uw auto? Meer informatie over alle mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons via onderstaand telefoonnummer, e-mail adres of vul een contactformulier in. 
 

ADVIES OP MAAT      OF BEL 020-4972717 VOOR ADVIES OP MAAT