Velgen repareren

Het moment waarop u net met uw velg langs de stoeprand raakt, dat doet pijn. Laat de beschadigde velg repareren bij DENI Wheelstyling. Niet alleen doet een lelijke beschadiging zeer aan het oog, het kan ook zorgen voor een vervelende trilling in de auto, wat het rijcomfort niet ten goede komt. Bij DENI kunt u de beschadigde velgen weer helemaal laten repareren én, indien nodig, rond laten maken. Wij kunnen een aluminium- en lichtmetalen velg repareren.

 

Elk type velg reparatie

Zelf velgen repareren kost veel tijd en gaat bijna nooit goed. In het belang van de velg kunt u beter de volledige velg demonteren en laten herstellen bij een gecertificeerd bedrijf. Daarnaast kunnen wij ook, indien nodig, de ‘Velgen richten’, dit is een van de specialiteiten van DENI Wheelstyling.

Bij DENI kunnen wij de gehele velg herstellen, bestaande uit:

 • Aluminium velgen 
 • Stalen velgen
 • Lichtmetalen velgen 
 • Oxidatie velgen 
 • Gepolijste velgen 
 • Diepe krassen repareren
 • En eventueel kromme velgen laten richten

 

Velgen laten repareren na stoeprandschade

 

 

 

Velgen richten

Bij velgen richten zorgen wij ervoor dat uw gehele velg weer volledig rond wordt. Een van onze specialisten demonteert de band en zet vervolgens de velg op onze richtmachine. Deze machine oefent druk uit op de velg. Door precies op de juiste plekken te drukken kunnen zij de velgen herstellen in hun originele staat. Vervolgens wordt de band weer om de velg gemonteerd, gebalanceerd en onder de auto gemonteerd met als resultaat dat het rijcomfort is hersteld! Zo kunnen wij vakkundig aluminium velgen richten.

 

Lichtmetalen velgen repareren

Oxidatie velgen, gepolijste velgen en lichtmetalen velgen repareren, bij ons kan het! De velgen worden optisch gerepareerd via spuiten en schuren of U kunt ervoor kiezen om uw velgen CNC af te draaien. Zelf lichtmetalen velgen repareren is bijna niet te doen, zeker wanneer het gaat om stoeprandschade herstellen. Breng uw auto daarom langs bij onze vestiging in Zwanenburg, zodat wij de velgen voor u op een professionele manier kunnen repareren. De kosten voor de schade repareren vallen waarschijnlijk lager uit dan u in eerste instantie zou denken. Probeer dus niet zelf velgen te repareren, hierbij loopt u kans de schade alleen maar te verergeren.

 

Nieuwgierig naar de kosten?

 • Kleine reparatie €60
 • Middel reparatie €65
 • Grote reparatie  €75
 • Meerprijs gepolijst €15
 • Meerprijs andere kleur €9.99

Bovengenoemde prijzen zijn indicaties, voor een gerichte offerte kunt u ons gerust enkele foto's per whatsapp toesturen (06 53 32 61 03), we zullen hier dan z.s.m. op reageren, zonder foto's kunnen wij helaas geen gerichte offerte opmaken. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

 

Velgen repareren bij DENI Wheelstyling

Dankzij de goede velgenreparatie en velgen richt service van DENI Wheelstyling hoeft u niet meer verder te zoeken, op onze instagram en facebook kunt U talloze projecten vinden met voor en na-foto's. Heeft u vragen over het proces, wilt u weten wat velgen richten of velg reparatie kost of wilt u weten of wij de schade aan uw velg kunnen repareren? Neem dan contact met ons op, onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. Velgen repareren kan vakkundig en snel bij DENI Wheelstyling.

 

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK      OF BEL 020-4972717 VOOR ADVIES OP MAAT