Over ons

DENI Wheelstyling... What's in a name. DENI Wheelstyling is opgericht door DEsiree en Niek (ja, soms is het leven simpel) in de begin jaren '90. Niek had al jaren een passie voor lichtmetalen wielen, en eindelijk kon hij zijn droom laten uitkomen door zijn eigen bedrijf op te starten met zijn vrouw. Het was puur gericht het stylen van auto's met dikke wielen (zie de naam, zoals gezegd, soms is het leven simpel). Alles werd vanuit de schuur bij huis gedaan, maar al vlot bleek ruimte een issue te worden. Het bedrijf verhuisde naar de Zwanenburgerdijk, waar ook het eerste personeelslid en huidige chef-monteur Joost zich aansloot. 

Inmiddels is DENI uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 10 werknemers, wederom een andere locatie, een zeer groot klantenbestand en een begrip in banden- en vooral velgenland! Hoeksteen van het bedrijf blijft de insteek met een lach, klantenrelaties zijn zeer belangrijk en de informele manier van communiceren is inmiddels een van de pijlers van het bedrijf. Daarnaast streven we bij DENI naar het leveren van de hoogst mogelijke service en kwaliteit. Wij verwelkomen u graag op onze locatie aan de Venenweg in Zwanenburg. Hier kunnen wij samen met u de ideale velgenset uitzoeken voor uw auto in onze showroom met vele voorbeelden van mogelijke wielen. Uiteraard kunnen wij op deze plek ook al het benodigde werk aan het onderstel van uw auto uitvoeren,

Tenslotte is DENI een bedrijf dat zich op sociaal gebied sterk probeert te maken. Zo houden wij zo nu en dan een inzameling voor een goed doel (KiKa en stichting RETT zijn hier voorbeelden van) en proberen wij ook mensen met een extra uitdagende positie op de arbeidsmarkt een kans te geven. Wij zijn er dan ook trots op dat we inmiddels meerdere collega's hebben die bij ons een geweldige bijdrage leveren aan DENI, waar zij toch bepaalde 'stempels' vanuit de maatschappij hadden.