Uw auto verlagen met verlagingsveren

Wilt u graag uw auto verlagen met verlagingsveren, bijvoorbeeld voor een extra sportieve look of het verbeteren van de rijeigenschappen van uw auto? Dan kunt u bij ons terecht voor de beste verlagingsveren en schroefsets. Met verlagingsveren wordt het zwaartepunt verlaagd, wat de prestaties van uw auto verbeterd. 

 

V-Maxx en Eibach verlagingsveren

Als u uw auto wilt verlagen, dan is het gebruik van verlagingsveren een veilige manier. U heeft bij een auto met stalen vering de keuze tussen het aanschaffen van losse verlagingsveren of een volledige schroefset. Bij Deni verkopen we beiden. Eerst vertellen we u meer over onze losse verlagingsveren. Wij verkopen verlagingsveren van Eibach en van V-Maxx. V-Maxx is onze budgetlijn. Dit betekent een acceptabele kwaliteit tegen een lage prijs. De verlagingsveren van Eibach zijn toonaangevend in het vakgebied en van uitstekende kwaliteit.  Bekijk hieronder het aanbod van onze verlagingsveren.

verlagingsveren

Hoe werken verlagingsveren?

Met verlagingsveren vervangt u de huidige veren van uw auto zodat uw auto wordt verlaagd. Verlagen met enkel verlagingsveren is een goedkope manier om uw auto te verlagen en om een sportieve look te creëren. Wel is het zo dat u met losse verlagingsveren de hoogte van het verlagen niet exact zelf kunt bepalen.

Door uw auto te verlagen, verbetert de wegligging en worden schokken en stoten omgezet in controleerbare deiningen. Daarnaast geeft dit een spectaculaire uitstraling. Om te voorkomen dat de auto te veel gaat deinen, zitten er schokdempers in een auto. Het is cruciaal dat de verlagingsveren die u aanschaft perfect passen bij de eigenschappen van uw originele schokdempers. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste verlagingsveren bij uw auto.

 

Schroefsets

Een andere optie voor het verlagen van uw auto is het aanschaffen van een volledige schroefset. Op deze manier bent u verzekerd van matchende veren en schokdempers. Wij verkopen schroefsets van Eibach en van V-Maxx. Met een schroefset, die eenvoudig in te stellen is van laag tot zeer laag, worden uw huidige veren en schokdempers vervangen door een complete nieuwe verlagende set. Het voordeel van een schroefset ten opzichte van losse verlagingsveren is dat u de hoogte van de verlaging precies naar eigen smaak kunt afstellen. 

 

Kort de vering nooit zelf in

We willen benadrukken dat het levensgevaarlijk is om, als u uw auto wilt verlagen, de vering van uw auto zelf in te korten. De auto wordt op deze manier namelijk onveilig en onbetrouwbaar op de weg. Daarnaast is het zelf inkorten van de vering verboden. Informeer dus altijd bij een expert als u uw auto wilt verlagen.

 

Koop de beste verlagingsveren bij Deni

Voor de beste verlagingsveren en schroefsets kunt u bij ons terecht. We hebben zowel verlagingsveren voor een comfortabele rijstijl als voor een sportieve rijstijl. Uit onze uitgebreide lijn met veren in meerdere rijhoogtes kunt u zelf kiezen wat uw perfecte hoogte is voor een fijne wegligging. Deni heeft jarenlange ervaring met het verlagen van auto’s. Ook voor advies over de meest passende oplossing voor uw auto bent u bij ons op de juiste plek. Mocht het nodig zijn, dan monteren wij de verlagingsveren en eventuele schokdempers graag voor u. Het goed afstellen hiervan kan namelijk erg lastig zijn.