Remmen spuiten

Het spuiten van remklauwen is een onderdeel van stylen van de auto. Door de remmen in een specifieke kleur te spuiten geef je de auto een echte persoonlijke touch. Bij DENI Wheelstyling kunnen we de remmen spuiten in iedere gewenste kleur, rood, geel, zwart, zilver, goud of blauw... alles is mogelijk. Er zijn bij het spuiten van de remmen een aantal opties. Wij kunnen alle remdelen spuiten, of alleen de remklauw zelf. Als alleen de remklauw gespoten wordt, geeft dit een nog originelere look en feel, aangezien de remblokken origineel nooit gespoten worden. Als dit gewenst is, demonteren we alle remblokken of we plakken alles wat niet gespoten moet worden zeer nauwkeurig af. Nog een optie is het plaatsen van een merklogo. Dit kan uiteraard het merk van de auto zijn, maar ook het merk van de velgen of een eigen merknaam. Personalize your car is dit natuurlijk op en top.
 

ADVIES OP MAAT      OF BEL 020-4972717 VOOR ADVIES OP MAAT

Auto uitlijnen kosten, uitlijnservice in Amsterdam Haarlem

Werkwijze remmen spuiten

Ten eerste wordt de auto op de hefbrug gezet en worden de wielen gedemonteerd. Vervolgens worden de remmen schoon gemaakt en desgewenst de remblokken gedemonteerd ofwel volledig afgeplakt. Nu kunnen we beginnen met het spuitwerk. Als eerste beginnen we met het aanbrengen van de grondlaag. Als deze gedroogd is komt de kleurlaag erop. Deze wordt in meerdere lagen opgebracht, zodat er een mooie diepe kleuring ontstaat. Als deze lagen aangebracht zijn worden eventueel de gewenste logo's geplakt en wordt het geheel afgewerkt met een twee componenten blanke lak laag. De blanke lak zorgt voor een extra lange levensduur van de kleuring. Nu worden de wielen terug gemonteerd en is de gehele nieuwe look klaar!

 

Wat kost een auto uitlijnen in Amsterdam

 

Wilt u ook in kleur gespoten remklauwen?

Uiteraard kunnen wij ook de remtangen van uw auto in de gewenste kleur spuiten. Wilt u een prijsopgave voor uw auto? Meer informatie over alle mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons via onderstaand telefoonnummer of vul een contactformulier in. 
 

ADVIES OP MAAT      OF BEL 020-4972717 VOOR ADVIES OP MAAT