Continental Banden

Continental banden worden ontwikkeld en gefabriceerd sinds 1898. Bij Continental heeft innovatie altijd voorop gestaan. Het profiel van Continental banden is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren voor een goede wegligging en rijdveiligheid. Dit merk staat dus niet voor niets bekend om hun kwaliteitsproducten en is te vinden in ons ruime assortiment autobanden. Ook voor het monteren van uw nieuwe banden kunt bij ons terecht. Wij hebben een zeer nauwkeurige uitlijnservice, met de nieuwe VAMAG New Dimension kunnen we de auto namelijk gemakkelijk inmeten en weten we heel nauwkeurig hoe de auto afgesteld moet worden. Dankzij deze service gaat u snel weer veilig op weg en gaan uw banden langer mee.

Continental banden leverancier

Als specialist op het leveren en monteren van autobanden en velgen hebben wij bij DENI Wheelstyling natuurlijk ook Continental autobanden in ons assortiment zitten. Wij hebben verschillende soorten autobanden van Continental:

  • Continental 4 seizoenenbanden
  • Continental winterbanden;
  • Zomerbanden van Continental.

Wij zorgen natuurlijk voor een uitstekende service! Wanneer u uw banden wilt laten verwisselen voor Continental banden kunnen wij u vakkundig adviseren en de banden monteren. Of het nu gaat om winterbanden of zomerbanden: wij zijn de juiste partner!

Bel of kom langs bij DENI Wheelstyling

Wilt u een goed advies over de meest geschikte Continental banden voor uw auto? Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar! U kunt bij ons langskomen in onze vestiging in Zwanenburg, nabij Amsterdam. Onze vestiging is geopend van maandag tot en met zaterdag. Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen of ons contactformulier invullen.

Vragen? Neem contact op