Kia Sportvelgen

Strak, stijlvol en modern – dat zijn sportvelgen voor Kia. Bij de productie van sportvelgen of lichtmetalen velgen wordt veel aandacht besteed aan het design. Lichtmetalen velgen zijn lichter dan gewone autovelgen, waardoor uw Kia minder verbruikt. Daarnaast komen lichtmetalen in veel bijzondere ontwerpen waarmee u uw auto een persoonlijk tintje kunt geven. Maak ook uw auto helemaal af met de mooiste lichtmetalen velgen voor jouw Kia model en verkrijgbaar in verschillende inchmaten. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor meer informatie over onze sportvelgen of om ons aanbod Kia sportvelgen in het echt te bekijken.


 

NIEUWE SPORTVELGEN

Klik op een van de onderstaande merken en bekijk het assortiment sportvelgen online. 

Axe sportvelgen voor Kia kopen

BBS sportvelgen voor Kia kopen

Breyton sportvelgen voor Kia kopen

Damina sportvelgen voor Kia kopen

Dezent sportvelgen voor Kia kopen

Ispiri sportvelgen voor Kia kopen

MAK sportvelgen voor [plaastnaam] kopen

Meisterwerk sportvelgen voor Kia kopen

Oxxo sportvelgen voor Kia kopen

OZ Racing sportvelgen voor Kia kopen

Racer Wheels sportvelgen voor Kia kopen

Stance wheels voor Kia kopen

Kia sportvelgen van tomason kopen

Kia sportvelgen van Veemann kopen

Kia sportvelgen van Vossen Wheels kopen


 

 

GEBRUIKTE SPORTVELGEN

Naast nieuwe sportvelgen verkopen wij ook gebruikte velgen inclusief banden.
Deze velgen hebben al wat kilometers gemaakt, maar zijn vrij van serieuze schades.
Klik op het onderstaande filter en zoek naar een set velgen die op jouw auto past. 

 

 

 


 

Sportvelgen of lichtmetalen velgen?

Lichtmetalen velgen is simpelweg een andere benaming voor sportvelgen. Deze soort velgen kenmerkt zich door hun lichte materiaal en sportieve uitstraling. Sportvelgen zijn over het algemeen prijziger dan gewone autovelgen, omdat sportvelgen gemaakt zijn van ander materiaal en er meer aandacht wordt besteed aan het ontwerp van de velgen. Deze velgen worden tegenwoordig niet alleen meer ontworpen voor sportauto’s, ook voor Kia sportvelgen zijn er veel verschillende soorten en stijlen te vinden. Hierdoor kan iedere auto een strakke uitstraling hebben.
 

Sportieve velgen voor Kia kopen

Sportvelgen zorgen ervoor dat uw auto minder verbruikt, dat de auto makkelijker te besturen is en dat uw auto een unieke uitstraling heeft. Lichtmetalen velgen voor Kia komen in verschillende stijlen: Simplistisch, stijlvol, sportief, ruig – noem maar op. Wat voor velgen u ook zoekt voor uw auto, bij ons vindt u een ruim aanbod. Geef ook uw auto een unieke uitstraling met sportvelgen voor Kia uit ons assortiment. Neem direct contact met ons op of maak een afspraak om velgen te kopen voor Kia. 
 

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK      OF BEL 020-4972717 VOOR ADVIES OP MAAT