Velgen reparatie Amsterdam

Voor een velgen reparatie in de regio Amsterdam kunt u bij DENI Wheelstyling terecht. Het oplopen van schade aan lichtmetalen velgen is vervelend omdat de schade het uiterlijk van uw auto kan verslechteren, maar ook omdat dit trillingen tijdens het rijden kan veroorzaken. Dit is slecht voor uw banden en de wegligging van uw auto. Voor meer veiligheid op de weg kunt u dus het beste uw velgen laten repareren of nieuwe velgen aanschaffen. Het kopen van nieuwe velgen is echter duurder dan uw velgen laten repareren. Maak daarom direct een afspraak om uw velgen te richten.

Kromme velgen repareren in Amsterdam

Beschadigde of kromme velgen herkent u aan trillingen in het stuur door beschadigde voorvelgen of het hobbelen van de auto door beschadigde achtervelgen. Heeft uw auto (een van de) bovengenoemde kenmerken? Neem dan contact op met ons op voor een velgen reparatie in de buurt van Amsterdam.  Kromme velgen hebben namelijk verschillende nadelen voor uw auto en uzelf:

  • Beschadigde velgen zorgen voor een hogere slijtage van onderdelen van de auto;
  • Kromme velgen hebben als gevolg dat de autobanden verkeerd afslijten;
  • Uw auto raakt uit balans. Vraag dus een velgen reparatie aan voor een betere wegligging en meer veiligheid voor u en uw passagiers.

Voor de velgen reparatie beschikken wij over een speciale richtapparatuur die in combinatie met onze jarenlange expertise de velgen nauwkeurig kan repareren.

Afspraak maken voor een velgen reparatie

Op zoek naar een velgen reparatie bedrijf in de omgeving van Amsterdam? Wij zijn gevestigd te Zwanenburg. Voor het repareren van autobanden, wielen of velgen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 020 – 4972717 of maak gebruik van ons contactformulier.

Vragen? Neem contact op