TPMS: Tyre Pressure Monitoring System

Het TPMS, een afkorting voor Tyre Pressure Monitoring System, is een elektronisch systeem dat ervoor zorgt dat de bandenspanning van uw auto wordt gecontroleerd. Vanaf november 2014 is de aanwezigheid van het TPMS verplicht in alle nieuwe auto’s. Met het TPMS heeft u een verbeterde wegligging en wordt uw veiligheid op de weg vergroot. Bij DENI Wheelstyling kunnen wij dit systeem probleemloos installeren op uw auto, zodat ook u profiteert van een betere veiligheid.

TPMS ventielen dragen bij aan uw veiligheid

Het TPMS controleert de bandenspanning van uw auto. De sensoren in de TPMS ventielen meten de luchtdruk in de banden en zet dit om in spanning. Als de spanning te hoog of te laag is, wordt hier vervolgens een melding van gemaakt op uw dashboard. Hierdoor profiteert u van verschillende voordelen:

  • Doormiddel van het TPMS worden gevaarlijke situaties voorkomen;
  • Een verbeterde bandenspanning is beter voor het milieu;
  • U bespaart geld met een TPMS.

Het is dan ook niet voor niets dat het TPMS verplicht is voor alle nieuwe auto’s. Door dit systeem op uw auto te installeren profiteert u ook van deze voordelen, ook wanneer uw auto niet nieuw is! Bij Deni Wheelstyling helpen wij u graag!

TPMS sensoren kopen

U kunt het TPMS laten installeren op uw eigen auto door DENI Wheelstyling. Wij zijn experts op het gebied van autobanden en kunnen u dan ook uitgebreid informeren over TPMS sensoren kopen en installeren. Of u nu meer wilt weten over de TPMS ventielen of dat u meer informatie wilt over de voordelen van dit systeem maakt ons niet uit. Wij informeren u graag vrijblijvend! Schroom daarom niet en neem contact met ons op of kom langs op onze vestiging in Zwanenburg nabij Amsterdam.

Vragen? Neem contact op